Til deg som planlegger studiereise i utlandet

Alle studenter plikter å gjennomføre UiS sin registrering og sjekkliste for studiereise i utlandet før avreise.

bilde ut et flyvindu

Det er viktig at du tenker på din egen sikkerhet mens du er på studiereise i utlandet. Noen ganger går ikke alt etter planen, og da er en plan nettopp det man trenger!

Registrering og sjekkliste gjelder all form for studierelatert reise, inkludert utveksling- og praksisopphold, feltarbeid, ekskursjoner, tur med linjeforening osv.

Finn skjemaet/sjekklisten på digital studentekspedisjon. Registreringen gjør det enklere for UiS å bistå deg dersom noe skulle skje.

Ekstra informasjon for studenter på utveksling

Så snart du har fått ny adresse i utlandet, ber vi om at du oppdaterer din adresse og legger inn eventuelt nytt telefonnummer i Studentweb. Alle studenter blir anbefalt på det sterkeste å samtidig oppdatere informasjon om nærmeste pårørende i Studentweb.

Vi oppfordrer også våre studenter til å benytte seg av Utenriksdepartementet sitt tilbud om reiseregistrering på reiseregistrering.no og laste ned Sjømannskirken sin gratis nødnummer-app. Søk etter ”Sjømannskirken” eller ”nødnummer” i din appbutikk.