Mulighet for å ta mastegraden din ved National University of Singapore

Kongelig Norske Ambassaden i Singapore har mottatt en formell invitasjon fra Lee Kuan Yew School of Public Policy (LKYSPP) ved National University of Singapore (NUS) til å nominere kandidater til deres masterprogrammer. Som strategisk partner for skolen, vil ambassadens kandidater motta spesiell søkerstøtte fra skolen.

Lee Kuan Yew School of Public Policy (LKYSPP) er en av verdens mest anerkjente fakultet for politikk og internasjonale relasjoner. Fakultetet er en del av det prestisjetunge nettverket Global Public Policy Network og samarbeider med Harvard University, London School of Economics og Science Po, m.fl. Universitetet rangeres som ledende i Asia (THE Asia University Rankings 2018, QS World University Rankings 2016) og på 11. plass globalt (QS World University Rankings 2019). 80 % av studentene er internasjonale og skolen fremhever sitt anerkjente og globale nettverk av ressurssterke alumni. Skolen opplyser om at over 70% av studentene mottar stipender som fordeles per meritt.

LKYSPP søker å utstyre sine studenter med verdifull kunnskap om internasjonale relasjoner, politikk og administrasjon gjennom en kombinasjon av vestlige og asiatiske læringsmetoder. Med Asia som bakteppe har LKYSPP et globalt fokus og jevnlige gjesteforelesninger fra internasjonale ledere som Kofi Anna, Francis Fukuyama, og Tony Blair. Kunnskap og innsikt i Asias utvikling vil være kritisk for maktskiftene som spås for fremtiden med India og Kina som verdens to største økonomier innen 2050. Fremtiden trenger ledere med innsikt i global utvikling og Asia.

Masterprogrammer:

• Master i internasjonale relasjoner (International Affairs – MIA, toårig). Beregnet for studenter og profesjonelle med særlig interesse for asiatiske og globale relasjoner og et sterkt ønske om å bidra til positiv utvikling.
  • Master i offentlig politikk (Public Policy – MPP, toårig).  Beregnet for studenter og profesjonelle med opptil fem år relevant arbeidserfaring som ønsker å styrke sine evner innen politisk analyse og offentlig ledelse.
  • Master i offentlig administrasjon (Public Administration – MPA, ettårig).  Beregnet for profesjonelle på mellomledelsesnivå med minst fem års relevant arbeidserfaring. Programmet gir tverrfaglig trening i beslutningstaking og problemløsning beregnet for dem som ønsker å tre inn i høyere ledelse.

Interesserte bes henvende seg til Internasjonalt kontor innen 22. november.
utveksling@uis.no