Møt California State University Los Angeles

Dato: Tirsdag 26. nov // Tid: 12.15-13.00 // Arne Rettedals hus V-208

Møt California State University Los Angeles

Kom og møt representanter fra California State University Los Angeles (Cal State LA).

Avtalen UiS har med Cal State LA er åpen for alle studenter ved UiS som kan finne relevante emner.

Informasjonsmøtet er aktuelt for de som allerede har søkt eller har tenkt å søke seg dit, men er også aktuelt for de som har tenkt å reise på utveksling ved en senere aneldning.

Cal State LA er anbefalt for studenter på:
TN -> Bachelor i Maskin, Geovitenskap, Byggingeniør og Datateknolog. Master i Petroleum Geosciences Engineering
SV -> Bachelor i Sosiologi, Statsvitenskap, Journalistikk og Fjernesyns- og mulitmedieproduksjon
HH -> Bachelor i Øknomi og administrasjon. Master i Økonomi og administrasjon
UH -> Bachelor i Historie, Engelsk språk og litteratur, Nordisk språk og litteratur, Barnehagelære og Lektorutdanning for trinn 8-13

Møtet arrangeres av Internasjonalt kontor og blir hold av representanter fra Cal State LA.

Internasjonalt kontor / utveksling@uis.no / #UiSutveksling