©HPU

Utveksling til Hawaii Pacific University?

Hawaii Pacific University (HPU) arrangerer webinar for studenter som er interessert i å vite mer om utveksling. Dato: Fredag 26. okt. Tid: 20.00-21.00.

Møt Griffith University, Australia

Informasjonsmøte for alle studenter som er interessert i å vite mer om utveksling til Griffith University. Tirs. 18. sept kl. 14:45 i AR hus V-208

Awardees E.ON 2017

Apply for scholarships with E.ON!

The German-Norwegian Scholarship Program for Energy Sciences offers scholarships to Master and PHD Students and Researchers

Drop-in søknadsmøte for utveksling våren 2019

Tirs. 28. aug kl. 12.00-14.00 i AR G-201

Utveksling våren 2019?

Frist for å søke er 1. september.

©UiS

TN søker utvekslingsambassadører

Er du student ved Det teknisk- naturvitenskaplige fakultet (TN)? Har du vært på utveksling i løpet av utdanningen din, og ønsker å hjelpe oss med å få flere studenter til å reise på utveksling? Søk om å bli Utvekslingsambassadør!