Kollasje med dei åtte ambassadørane.

Utvekslingsambassadørar

Våren 2019 startar dei første utvekslingsambassadørane frå SV. Undervegs i utanlandsopphaldet skal dei dele erfaringar, og attende på UiS skal dei delta i informasjonsarbeid.

Pixabay

Besøk oss på stand!

Tirsdag 4. desember 2018 kl. 12:00-14:00 i Arne Rettedals hus.

Mulighet for å ta mastegraden din ved National University of Singapore

Kongelig Norske Ambassaden i Singapore har mottatt en formell invitasjon fra Lee Kuan Yew School of Public Policy (LKYSPP) ved National University of Singapore (NUS) til å nominere kandidater til deres masterprogrammer. Som strategisk partner for skolen, vil ambassadens kandidater motta spesiell søkerstøtte fra skolen.

Illustrasjon globus

Bli utvekslingsambassadør

Studentar ved SV som reiser på utveksling til våren, har nå ein unik muligheit til å få meir ut av utvekslinga.

©HPU

Møt Hawaii Pacific University

Informasjonsmøte for alle studenter som er interessert i å vite mer om utveksling til Hawaii Pacific University, USA. Tirsdag 6. nov. kl. 13.00 i AR Ø-120.

©HPU

Utveksling til Hawaii Pacific University?

Hawaii Pacific University (HPU) arrangerer webinar for studenter som er interessert i å vite mer om utveksling. Dato: Fredag 26. okt. Tid: 20.00-21.00.

Møt Griffith University, Australia

Informasjonsmøte for alle studenter som er interessert i å vite mer om utveksling til Griffith University. Tirs. 18. sept kl. 14:45 i AR hus V-208

Awardees E.ON 2017

Apply for scholarships with E.ON!

The German-Norwegian Scholarship Program for Energy Sciences offers scholarships to Master and PHD Students and Researchers

Drop-in søknadsmøte for utveksling våren 2019

Tirs. 28. aug kl. 12.00-14.00 i AR G-201

Utveksling våren 2019?

Frist for å søke er 1. september.