ECIU Twin Programme for grunnskolelærerstudenter

Vi har laget et ferdig utvekslingtilbud for deg i Dublin og Barcelona - alt du trenger å gjøre er å ta valget! ECIU Twin programme for grunnskolelærerstudenter er et unikt tilbud som gjør det svært enkelt å velge å dra på utveksling.

ECIU Twin programme
UiS er norsk medlemsinstitusjon i et universitetsnettverk som heter European Consortium of Innovative Universities (ECIU), som vil tilrettelegge mest mulig for studentutveksling. Twin programme-tiltaket er et faglig samarbeid mellom lærerutdanningene ved de universitetene som deltar, og gir deg både et ferdig kursprogram og solid støtte fra ditt studieprogram.

Foreløpig kan du studere i Dublin eller Barcelona gjennom Twin programme, men nye steder kan bli lagt til etter hvert.

Kursprogram
Som deltaker i ECIU Twin programme får du tilbud om kurspakker som du ikke trenger å søke om godkjenning for. Du vil bli registrert som Erasmusstudent, som innebærer at du får nyte godt av de fordelene som Erasmus+ programmet gir.

Kursene tilbys på engelsk.

Tilbudet ved Universitat Autònoma de Barcelona består av disse kursene:

Kurstilbudet ved Dublin City University: TBA

Forhåndsgodkjenning
Studietilbudet er allerede forhåndsgodkjent. Last ned dette skjemaet (Learning Agreement - kommer innen 1. januar 2018), fyll ut dine opplysninger, signér og send til studiekoordinator.

Økonomisk støtte
For å finansiere oppholdet, kombinerer du støtte fra flere kilder. Du tar med støtten du vanligvis får fra Lånekassen under oppholdet, du får et ekstra reisestipend fra Lånekassen på NOK 4840,- og på toppen av det hele får du et Erasmus+ stipend på 350 EUR pr. måned!

Hvem kan søke?
Tilbudet gjelder for utveksling i 5. semester av GLU-programmet du er student ved, både for 4- og 5-årig program. Tilbudet i Barcelona krever at du har fullført Engelsk 1 (30 ECTS) ved UiS før avreise.

Hvordan søker du?
Søk om utvekslingsplass her innen 1. februar 2018. Internasjonalt kontor vil hjelpe deg med de praktiske forberedelsene for å bli Erasmusstudent.