en_GB
Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Datateknologi - master

Utvekslingsemester
Når du er tatt opp til et studieprogram ved UiS, anbefaler vi å ta et utvekslingsopphold i utlandet som en del av studiet. UiS ser positivt på at studentene tar et studieopphold i utlandet ved et av de universitetene som UiS har avtale med.

Du bør starte planleggingen i god tid. Søkndsfristen er utveksling til utlandet er 1. september for vårsemesteret og 1. februar for høstsemesteret.


Opplegg for utvekslingen
Tredje semester på masterprogrammet i datateknologi er det satt opp 30 studiepoeng med valgemner. I dette semesteret kan du velge å ta et studieopphold i utlandet. I utlandet må du velge emner som gir en tilsvarende fordypning innen ditt fagområde, og disse må være godkjent før du reiser ut. Det er vitkig at emenene du skal ta i utlandet ikke overlapper med emner du alt har  tatt eller skal ta senere i studiet. Et tips er å tenke på din spesialisering og ditt interessefelt.


Faglig anbefalte læresteder


Andre aktuelle læresteder

UiB tilbyr intensiv kurs i fransk som er velegnet forberedenede for studenter som skal på utveksing til Frankrike. Kurset er tilgjengelig for UiS studenter. Mer informasjon her.

Flere muligheter
Universitetet i Stavanger har en rekke andre avtaler med universiteter utenfor Europa som er aktuelle for alle studenter med forbehold om at de finner et relevant fagtilbud.