University School of Hospitality Management - Spania

EUHT StPOL er sammen med UiS medlem av det eksklusive nettverket “Hotel Schools of Distinction”. Denne hotelskolen ligger 25 min fra Barcelona i kystbyen Sant Pol de Mar. Mottoet deres er “learning by doing” og et utvekslingsopphold her vil gi en praktisk innføring bransjen.

• © University School of Hospitality Management

På nett

Informasjon om utdanningsinstitusjonen
Norsk hotellhøyskole har en Erasmusavtale med EUHT-St POL der 3 studenter kan reise på utveksling. Universitetet har en attraktiv beliggenhet rett utrenfor Barcelona og tilbyr studentene  skreddersydde opplæringsprogram  Presentasjonsvideo

Undervisningsspråk
Engelsk og spansk. Fagene undervises i hovedsak på spansk, men det finnes også fag med engelsk som undervisningsspråk. Det er mulig å delta på språkkurs i forkant av semesterstart.

Krav om språkkunnskaper
Studenter som ønsker å reise på utveksling til dette universitetet må ha minimum B2 (les: høyere mellomnivå) i språket de skal studere på i henhold til Europarådets nivåskala for språk. Studenter som ikke oppfyller kravet vil få tilbud om online språkkurs i forkant av oppholdet.

Krav om karakterer
Ingen karakterkrav

Antall utvekslingsplasser totalt
3 studenter ved Norsk hotellhøyskole

Informasjon om skolepenger
Studenter som reiser på Erasmus+ utveksling er fritatt for skolepenger ved vertsuniversitet.

Stipendmuligheter
Erasmusstipend i tillegg til lån og stipend fra Lånekassen.

Valg av emner
Se kurskatalogen her.

Semesterorganisering
Høstsemester: Slutten av september til slutten av januar
Vårsemester: 1. februar til slutten av mai

Studiepoeng i utlandet
1 ECTS = 1 studiepoeng.

Bolig
EUHT-St POL tilbyr studentboliger på hotellet.

Flere spørsmål om utveksling?
Kontakt Internasjonalt kontor:
utveksling@uis.no

Erfaringsrapporter –studenter som har vært på utveksling