Universidad de Murcia - Spania

Vandre på historisk grunn i Murcia og bli mange erfaringer rikere! Universidad de Murcia har røtter tilbake til 1200-tallet, og ligger ikke langt fra Torrevieja.

• © Universidad de Murcia

På nett

Informasjon om utdanningsinstitusjonen
Universidad de Murcia (UM) har rundt 35,000 studenter innen en rekke fagområder. Universitetet i Stavanger og UM har en Erasmus+ avtale som åpner for utveksling av studenter som studerer engelsk, både på bachelor- og masternivå.

Presentasjonsvideo

Spansk og engelsk

Krav om språkkunnskaper
Studenter som ønsker å reise på utveksling til dette universitetet må ha minimum B2 (les: høyere mellomnivå) i spansk og/eller engelsk i henhold til Europarådets nivåskala for språk. Studenter som ikke oppfyller kravet vil få tilbud om online språkkurs i forkant av oppholdet.

Krav om karakterer
Ingen karakterkrav.

Antall utvekslingsplasser totalt
2 (totalt for både BA- og MA-studenter).

Informasjon om skolepenger
Studenter som reiser på Erasmus+ utveksling er fritatt for skolepenger ved vertsuniversitet.

Stipendmuligheter
Erasmusstipend i tillegg til lån og stipend fra Lånekassen.

Semesterorganisering
Høstsemester: Rundt 15. september til 25. januar
Vårsemester: Rundt 25. januar til 15. juni

Valg av emner
Avtalen UiS har med UM åpner for å følge emner ved Department of English Philology. Oversikt over studietilbudet deres er tilgjengelig på spansk. Ta kontakt med Internasjonalt kontor for å få oppgitt faglig kontaktperson ved dette instituttet.

Studiepoeng i utlandet
1 studiepoeng = 1 ECTS credit

Bolig
Utvekslingsstudenter kan søke om bolig gjennom VIMUR.

Flere spørsmål om utveksling?
Kontakt Internasjonalt kontor:
utveksling@uis.no

Erfaringsrapporter – fra studenter som har vært på utveksling