Haaga-Helia University of Applied Science - Finland

Haaga-Helia University of Applied Science (Haaga-Helia) er sammen med blant andre Universitetet i Stavanger del av det globale nettverket Hotel School of Distinction.

• Copyright: Haaga Helia

Haaga-Helia på nett

Informasjon om utdanningsinstitusjonen
Haaga-Helia er et privat universitet med rundt 10,500 studenter. Universitetet har totalt seks ulike campuser lokalisert i Helsinki, Porvoo og Vierumäki.

Universitetet i Stavanger har en Erasmus-avtale med Haaga-Helia innenfor hotell og reiseliv, som hører til campus Haaga i Helsinki.

Haaga-Helia har et aktivt Erasmus Student Network (ESN) som arrangerer aktiviteter for Erasmus-studenter.

Engelsk.

Krav om språkkunnskaper
Studenter som ønsker å reise på utveksling til dette universitetet må ha minimum B2 (les: høyere mellomnivå) i engelsk i henhold til Europarådets nivåskala for språk. Studenter som ikke oppfyller kravet vil få tilbud om online språkkurs i forkant av oppholdet.

Krav om karakterer
Ingen karakterkrav.

Antall utvekslingsplasser totalt
Hotell/reiseliv: 4 plasser per semester

Informasjon om skolepenger
Studenter som reiser på Erasmus+-utveksling er fritatt for skolepenger ved vertsuniversitetet.Ingen skolepenger.

Stipendmuligheter
Erasmus+-stipend i tillegg til lån og stipend fra Lånekassen.

Semesterorganisering
Høstsemesteret: Fra slutten av august til slutten av desember
Vårsemesteret: Fra midten av januar til slutten av mai

Valg av emner
Sjekk oversikt over emner innenfor Hospitality and Tourism.

Studiepoeng i utlandet
30 ECTS = 30 studiepoeng

Bolig
Erasmus-studenter kan søke bolig gjennom HOAS. Haaga-Helia gir ikke boliggaranti, men de fleste pleier å få tilbud om bolig så lenge man søker innen gitte frister. Les mer om bolig ved Haaga-Helia her.

Flere spørsmål om utveksling?
Kontakt Internasjonalt kontor:
utveksling@uis.no

Erfaringsrapporter - fra studenter som har vært på utveksling.