Gdansk University of Technology - Polen

Gdansk University of Technology er et universitet med over 100 år gamle lange tradisjoner og stort fokus på internasjonalisering. Reis til Gdansk for det ultimate utvekslingsoppholdet!

• © Gdansk University of Technology

På nett

Informasjon om utdanningsinstitusjonen
Gdansk er en spennende by med rund 500 000 innbyggere. Gdansk University of Technology har 26 000 studenter fordelt på ni fakultet. Universitetet er kåret til et av de beste offentlige universitetene i Polen og tilbyr foruten studier i teknologiske fag også en rekke utdanninger innen business.
Universitetet i Stavanger sin Erasmus+ avtale  gjelder for to bachelorstudenter på Handelshøyskolen UiS.

Krav om språkkunnskaper
Studenter som ønsker å reise på utveksling til dette universitetet må ha minimum B2 (les: høyere mellomnivå) i engelsk i henhold til Europarådets nivåskala for språk. Studenter som ikke oppfyller kravet vil få tilbud om online språkkurs i forkant av oppholdet.

Krav om karakterer
Ingen karakterkrav

Antall utvekslingsplasser totalt

Informasjon om skolepenger
Studenter som reiser på  Erasmus+ utveksling er fritatt for skolepenger ved vertsuniversitetet.

Stipendmuligheter
Erasmus+ stipend i tillegg til lån og stipend fra Lånekassen.

Valg av emner

Semesterorganisering
Høstsemester: Oktober - Januar
Vårsemester: Februar - Juni

Studiepoeng i utlandet
1 studiepoeng = 1 ECTS credit

Bolig
Internasjonalt kontor ved verstsuniversitetet er behjelpelige med å finne studentbolig.

Visum
Norske studenter trenger ikke visum når de reiser på utveksling til et europeisk land. Er du ikke norsk statsborger må du selv sjekke om du trenger visum til Polen.

Flere spørsmål om utveksling?
Kontakt Internasjonalt kontor:
utveksling@uis.no

Erfaringsrapporter– fra studenter som har vært på utveksling