Artevelde University College - Belgia

Artevelde University College tilbyr studieprogram innen utdanning, helse og sosialt arbeid, og har i en årrekke tatt godt imot internasjonale studenter.

Ghent Graslei

På nett:

Informasjon om utdanningsinstitusjonen
Artevelde University College er et katolsk lærested i Flandern (nordlige Belgia), og ligger sentralt plassert i byen Ghent, rundt 55 km nord-vest for Brüssel. UiS har en Erasmus+ avtale med Artevelde som gjelder utveksling innen lærerutdanning og/eller barnehagelærerutdanning.

Krav om språkkunnskaper
Studenter som ønsker å reise på utveksling til dette universitetet må ha minimum B2 (les: høyere mellomnivå) i engelsk i henhold til Europarådets nivåskala for språk. Studenter som ikke oppfyller kravet vil få tilbud om online språkkurs i forkant av oppholdet.

Krav om karakterer
Ingen karakterkrav

Antall utvekslingsplasser totalt

Informasjon om skolepenger
Studenter som reiser på Erasmus+ utveksling er fritatt for skolepenger ved vertsuniversitetet.

Stipendmuligheter
Studenter som reiser på Erasmus+ avtale får stipend i tillegg til støtte fra Lånekassen.

Semesterorganisering
Høstsemester: September-januar
Vårsemester: Februar-juni

Valg av emner
Artevelde tilbyr enkelte semesterpakker på engelsk, hvor Bridges in Education er aktuelt for barnehagelærer-/lærerutdanning.

Studiepoeng i utlandet
1 studiepoeng = 1 ECTS credit

Bolig
Artevelde tilbyr bolig, les mer.

Flere spørsmål om utveksling?
Kontakt Internasjonalt kontor:
utveksling@uis.no

Erfaringsrapporter– fra studenter som har vært på utveksling