Artesis Plantijn Hogeschool - Belgia

Studerer du barnevern eller sosialt arbeid så er Artesis Plantijn Hogeschool et bra valg! Universitetet har et tilrettelagt semester for studenter som ønsker å få innsikt og kompetanse på fagområder som ikke blir tilbudt på UiS.

• © Plantijn Hogeschool

På nett

Informasjon om utdanningsinstitusjonen
Artesis Plantijn Hogeschool ble grunnlagt i 1995. Universitetet har rundt 3500 studenter fordelt på fire campuser som ligger i Antwerpen. Institutt for sosialfag har inngått en Erasmus+ avtale med Artesis Plantijn Hogeschool.

Krav om språkkunnskaper
Studenter som ønsker å reise på utveksling til dette universitetet må ha minimum B2 (les: høyere mellomnivå = 4 fra vgs) i engelsk i henhold til Europarådets nivåskala for språk. Studenter som ikke oppfyller kravet vil få tilbud om online språkkurs i forkant av oppholdet.

Krav om karakterer
Ingen karakterkrav

Antall utvekslingsplasser totalt
2  (Studieprogram: barnevern- og sosialt arbeid, Studieprogramsnivå: bachelor)

Informasjon om skolepenger
Studenter som reiser på Erasmus+ utveksling er fritatt for skolepenger ved vertsuniversitet.

Stipendmuligheter
Erasmus+ stipend i tillegg til lån og stipend fra Lånekassen.

Semesterorganisering
Vårsemesteret for praksisstudenter går fra siste uken i januar til slutten av juni. Praksisstudenter må legge inn en ekstra uke i forkant for obligatorisk helsesjekk. Våren 2018 er studentene på utveksling mellom 5. februar og 15. juni.

Studiepoeng i utlandet
1 studiepoeng = 1 ECTS credit

Bolig
Plantijn er en mindre institusjon og har ikke egne studentboliger. Studenter får imidlertid hjelp til å finne bolig. Les mer om hvordan finne bolig her:

Vaksiner
Praksistudenter må ta hepatitt B-vaksine.

Flere spørsmål om utveksling?
Kontakt Internasjonalt kontor:
utveksling@uis.no

Erfaringsrapporter fra studenter som har vært på utveksling