en_GB
Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

University of New Haven - USA

University of New Haven (UNH) ligger i New England ikke langt fra Yale University, og scorer godt akademisk særlig innen Engineering og Business.

  • © University of New Haven
  • © University of New Haven
  • © University of New Haven
  • © University of New Haven

På nett: www.newhaven.edu

Viewbook
Facebook  
Twitter
LinkedIn
Instagram

Informasjon om utdanningsinstitusjonen
University of New Haven ligger i West Haven, Connecticut. Nabobyen New Haven er en kjent universitetsby ettersom Yale University ligger like ved. UNH har 6,500 studenter fordelt på totalt fem fakulteter, hvorav tre er aktuelle for UiS-studenter:

University of New Haven (UNH) kommer godt ut på rankinger for ingeniørstudier i USA, og deres College of Business er AACSB-akkreditert, som betyr at business-utdanningen deres er blant de 5% beste i verden.

Universitetet i Stavanger har en utvekslingsavtale med UNH som er åpen for alle studieprogram som finner relevante emner. På grunn av ulike skolepengesatser for bachelor- og masterstudenter, anbefaler vi UNH først og fremst for studenter på bachelornivå.

Undervisningsspråk
Engelsk

Krav om språkkunnskaper
Krav til engelskkompetanse er minimum karakter 4 i engelsk fra videregående skole. Har du lavere karakter, må du ta en engelsktest (TOEFL eller IELTS).

Krav om karakterer
UNH krever at søkere har rundt karakter C i snitt fra UiS.

Antall utvekslingsplasser
Antall ikke satt.

Antall gratisplasser
0

Informasjon om skolepenger
Bachelorstudenter: USD 8,600 (2015/16). Denne prisen er inkludert 50% rabatt. 
Masterstudenter: USD 915 per credit. Totalt USD 10,980 for 12 credits (2018/2019). I tillegg kommer Graduate Student General Fee på USD 110 per semester.

På grunn av kostnadsnivået anbefaler vi UNH primært for bachelorstudenter. Lånekassen sin skolepengestøtte er på omkring USD 8,000 per semester.

Skolepengesatser.

Stipendmuligheter
Ingen kjente muligheter utover støtten fra Lånekassen.

Valg av emner
Bruk UNH sin oversikt over Academic Calendar and Course Schedules for å finne ut hvilke emner som vanligvis tilbys høst/vår:

For kortfattede beskrivelser av emnene, se Course Catalog. Mer omfattende emnebeskrivelser (Syllabus) fås kun på forespørsel.

Emner med nummer fra 2000-4000 er på undergraduate-nivå (bachelor), mens emner merket med 5000 og oppover primært er for graduate-studenter (master). NB! Emner på 1000-nivå blir ikke godkjent.

Semesterorganisering
Høstsemester: August-desember
Vårsemester: Januar-mai

Studiepoeng i utlandet
30 studiepoeng = 15 credits/units (på bachelornivå).
30 studiepoeng = 12 credits/units (på masternivå).

Bolig
UNH tilbyr studentboliger for studenter på bachelor-nivå, mens studenter på master-nivå må finne egen bolig. Les mer. Informasjon om bolig for masterstudenter her.

Visum
Alle som skal studere i USA må ha visum. Les mer.

Flere spørsmål om utveksling?
Kontakt Internasjonalt kontor:
utveksling@uis.no

---

Erfaringsrapporter – fra studenter som har vært på utveksling