University of California, Berkeley

Universitetet i Stavanger har ulike avtaler for utveksling med University of California, Berkeley (UC Berkeley). Velg den avtalen som er aktuell for deg.

• © Keegan Houser
  • © Cailey Kotner
  • © Cindy Manly-Fiels
  • © Elena Zhukova

UiS har tre ulike avtaler med UC Berkeley som passer for ulike grupper studenter både på bachelor, master og ph.d.-nivå.

1. Sosiologiavtalen

2. Biologisk kjemi-avtalen

3. Matematikk of fysikk-avtalen

4. Utvekslingsavtalen

Det er store forskjeller mellom avtalene, så pass på at du velger korrekt avtale:

1. Sosiologiavtalen
Åpen for: Alle som kan få innpasset emner tilbudt av Sociology Department ved UC Berkeley. Emnene som tilbys spenner vidt tematisk, så avtalen er aktuell for både samfunnsvitenskapelige fag inkludert økonomi og administrasjon og humanistiske fag inkludert lektorstudiet.

2. Biologisk kjemi-avtalen
Åpen for: Studenter på bachelorprogrammet i biologisk kjemi. Studentene kan velge emner fra Departments of Integrative Biology and Molecular and Cell Biology.

3. Matematikk og fysikk-avtalen
Åpen for: Studenter på bachelorprogrammet i matematikk og fysikk.

4. Utvekslingsavtalen
Åpen for: Avtalen  er i utgangspunktet open for alle studieretninger på master og ph.d.-nivå, men du må selv ta kontakt med med din veileder for å høre om det er mulig å reise til Berkeley på ditt studieprogram.