Gettysburg College - Pennsylvania

Gettysburg College er en privat institusjon som ligger i småbyen Gettysburg i Pennsylvania. Her er historiske hendelser en viktig del av byens kultur. Med sine 2.600 studenter vil du få en god studieopplevelse, samt minner for livet.

• © Gettysburg College

På nett: www.gettysburg.edu

Informasjon om utdanningsinstitusjonen
Gettysburg College ble etablert i 1832, og ligger i delstaten Pennsylvania. Gettysburg er kun 1,5 timer Washington DC og ca. 3 timer unna New York. Med sine 300 internasjonale studenter er du garantert å møte mennesker fra store deler av verden.

Utvekslingsavtalen er åpen for alle UiS-studenter som kan finne relevante emner på bachelornivå. Gettysburg College tilbyr emner i følgende fagområder:

• Arts, Humanities and Social Sciences
  • Business
  • Education
  • Biology

Krav om språkkunnskaper
Krav til engelskkompetanse er minimum karakter 4 i engelsk fra vidergårende skole.

Krav om karakterer
Gettysburg College krever at søkere har C i snitt.

Antall utvekslingsplasser totalt
2 studenter vil får rabatt på skolepenger.

Antall gratisplasser

Informasjon om skolepenger
Gettysburg College er en privat institusjon hvor studenter betaler $25.430 per semester i skolepenger. Avtalen UiS har inngått med Gettysburg College innebærer at 2 studenter betaler det tildelte beløpet for undervisning fra Lånekassen til Gettysburg College (63 080 kr fra år 2015-2016, publisert årlig på Lånekassen) i skolepenger. Gettysburg College vil frafalle de øvrige skolepenger for inntil 2 UiS studenter hvert semester.

Studenter som får rabatt i skolpenger blir fordelt etter vedtatte rettningslinjer for fordeling av konkurranseutsatte studieplasser

Stipendmuligheter
Ingen kjente muligheter utover støtten fra Lånekassen.

Valg av emner
Se oversikt over emner som tilbys på Gettysburg College sine nettsider.

Semesterorganisering
Høstsemester: August - Desember
Vårsemester: Januar – Mai

Studiepoeng i utlandet
30 studiepoeng = 15 credits (på bachelornivå)

Bolig
Studenter fra UiS er garantert studentbolig i tomannsrom ved campus (må betale ekstra for enkeltrom). Mer informasjon om bolig på Gettysburg College sine nettsider. Merk at Gettysburg College krever at studenter fra UiS velger meal plan (enten Unlimeted Servo Acess eller Servo Plus).

Alle som skal studere i USA må ha visum. Les mer her.

Flere spørsmål om utveksling?
Kontakt Internasjonalt kontor:
utveksling@uis.no

Erfaringsrapporter – fra studenter som har vært på utveksling