en_GB
Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Studentvelferd

Vi er mange som ønsker at studietiden skal oppleves god for den enkelte student.

Mangfoldet kommer tydelig frem i Fadderuken. Jeg har tatt initiativ til, og samarbeider med Fadder om alt fra Helikoptersighteeing, til motbakkeløp til åpningsgudstjeneste. Her vil du møte de fleste studentorganisasjonene og på gudstjenesten får du og anledning til å bli kjent med forskjellige studentmenigheter og kristne studentorganisasjoner i byen.

Samarbeidet med StOr er også godt. Her vil jeg spesielt trekke frem arrangementet "Coffee around the world" og Kinolotteriet hver torsdag kl. 14.00 i Bokkafeen. Her er miljøet internasjonalt og du får muligheten til både å bli kjent med internasjonale studenter og å vinne en av 8 kinobilletter til film samme kveld.

Med tanke på et voksende antall internasjonale studenter har jeg samarbeid med Enhet for studentservice både under ”International orientation week” og ”International day”. Jeg samarbeider og med StOr om ”Lys i (eksamens) mørke”-aksjonen i desember. Nevner også samarbeidet med Studentsamskipnaden (SiS) som gjør mye godt for studentmiljøet i Stavanger. Samarbeider her spesielt med SiS helse, med regelmessige møter, stands og våreksamensaksjonen ”Trekk pusten”.