en_GB
Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Stille rom

Noen ganger trenger vi et rom som er annerledes. Et tilfluktssted fra en til tider hektisk hverdag. Et fristed fra krav og forventninger. Et sted å samle tankene dine. Et rom for stillhet, hvile, bønn, meditasjon og ettertanke. Stille rom er et slikt rom.

Du finner det i 2. etasje i Arne Rettedals hus, V-212. Rommet er alltid åpent, og åpent for alle.

Mandagsmessen
Hver mandag inviteres studenter til Mandagsmesse i Stille rom kl. 14.00–14.15. Mandagsmessen er en kort gudstjeneste med nattverd og samtidig et åndelig pusterom i hverdagen. Etter mandagsmessen er det ofte at de som har anledning blir igjen til en prat om løst og fast.

Andre religioner
Jeg er ansatt av Den norske kirke, men det betyr ikke at jeg bare er tilgjengelig for medlemmer av denne. Jeg er her for alle – enten du tror eller ikke. Eller ikke helt vet hva du tror.

Ved det mangfoldige miljøet ved UiS finnes også andre trosretninger. Stille Rom i Arne Rettedals hus er et stille rom for alle. Det er og et stille rom i Kjølv Egelands hus, rom C-122. Tilhører du et annet trossamfunn eller en annen religion, er jeg også behjelpelig med å finne kontaktpersoner der du har tilknytning.