en_GB
Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Bare spør!

Mitt navn er Maren Anne Kvaløy, og jeg er studentombud ved UiS. Du finner studentombudet i Kitty Kiellands hus, 2. etg, over SIS BOK.

Jeg er sosiolog, med hovedfag (master) i sosiologi fra Universitetet i Bergen. I graden min har jeg også juridisk grunnfag og sosialantropologi. I tillegg har jeg undervisningskompetanse gjennom PPU - lektorutdanning ved UiS, og har jobbet som lektor i rettslære ved Stavanger katedralskole. Min bakgrunn og erfaring har gitt meg nyttig kunnskap, kompetanse og ferdigheter i møte med deg som student og de problemstillingene du kan møte i din studiehverdag. Jeg kjenner universitetet godt, og har vært ansatt her siden 2005.

Om du er helt ny student ved UiS eller har vært student her i flere år, kan møte med en stor og komplisert utdanningsinstitusjon som UiS være utfordrende og by på nye og uvante problemstillinger.

Du er hjertlig velkommen til å kontakte studentombudet med små og store problemstillinger som dukker opp i din studiehverdag. Jeg vil gi råd og veiledning etter beste evne uansett hva saken handler om.

Jeg kan nås på e-post; studentombudet@uis.no, og på telefon; 51832985.

Ta gjerne kontakt!