Sekundære opptaksprøver - MUSIKK

Institutt for musikk og dans (IMD) gjennomfører alltid sekundære opptaksprøver i mai, både for klassiske- og jazz/improvisasjonsstudier. Sekundært prøvespill gjennomføres for de instrument som vi ser at vi har behov for flere av etter at primæropptaket er gjennomført i uke 10.

Til de sekundære prøvene i musikk inviteres søkere som ikke har hatt mulighet til å komme til uke 10, men som fortsatt er interessert i å avlegge et prøvespill for en mulig studieplass ved IMD.

Vi er også veldig interessert i helt nye søkere som av en eller annen grunn ikke har søkt til oss via primæropptaket.

Nye søkere henvender seg så snart som mulig på e-post til musikk-dans@uis.no dersom man er interessert.

Eksisterende søkere som er flyttet til de sekundære prøvene vil bli kontaktet i mai.

UiS logo