Nytt tilbud: Digitale skolekorpsstudier

Universitetet i Stavanger tilbyr nå Digitale skolekorpsstudier. Dette studiet er utviklet i samarbeid med Norges Musikkorps Forbund, og er rettet mot alle som jobber med skolekorps.

Studiet er spesielt rettet mot skolekorpsdirigenter og aspirantkorpsdirigenter. Det dreier seg om en 30 studiepoengs enhet som gjennomføres over et helt studieår – altså en deltidsutdanning.
Målgruppen er aspirant- og skolekorpsdirigenter som allerede er i arbeid, og som ønsker en fleksibel tilleggsutdanning som kan kombineres med arbeid og som tillater at man kan gjennomføre mye av studiene hjemmefra. Studiet er et spesialiseringskurs for dirigenter som allerede har gjennomført ”Digitale dirigentstudier” eller annen, tilsvarende utdanning.
Det er en forutsetning at studenten selv har tilgang til et korps å dirigere.

Les mer under Dirigentstudier.

UiS logo