Kvitterings e-post for gjennomgått søknad

På nettsiden vår står det at alle søkere til utøvende musikkstudier skal ha fått en kvitterings e-post fra IMD innen utgangen av uke 4. Vi nærmer oss nå slutten av uke 4, og det vil nok være mange som ikke har hørt fra meg enda.

Beklager dette!
I tillegg til at det er mange søknader å gjennomgå, så er det dessverre mange som ikke har lastet opp alle de etterspurte dokumentene, noe som resulterer i purringer, og dermed enda lenger tidsbruk.

Men, ALLE VIL FÅ SVAR, men sannsynligvis ikke før i begynnelsen av uke 6.

Alle søkere til Bachelor og Årsstudium som har lastet opp de etterspurte søknadsdokumenter i SøknadsWeb har nå fått svar på mail. Søkere til Videreutdanning, Master og PDM vil få svar i løpet av uke 6. Søkere til Digitale dirigentstudier vil få svar til sist, da disse søkerne ikke skal inviteres til prøvespill i uke 10.

Lurer du på om du har husket å laste opp alle dokumenter? Gå inn på og sjekk at du har fått levert inn det du skal!

NB! Ta kontakt med undertegnede dersom du ikke har hørt noe fra meg innen søndag 8. mars.

Etter at søknadene er gjennomgått og alle har mottatt kvitterings e-poster vil vi sende ut invitasjoner til prøvespill. Håper å få sendt ut invitasjoneri løpet av uke 6.

Prøvespill foregår som alltid i uke 10, og plan for uken er allerede publisert i forrige nyhetsartikkel her på denne siden.

Har du lastet opp alle dokumenter, og i tillegg har fullført eller kommer til å fullføre grunnlagskravet til studiet du søker (som generell studiekompetanse, Bachelorgrad eller Mastergrad) innen 1. juli 2015, da vil du garantert bli invitert til prøvespill. Så du kan allerede holde av dag, for invitasjon vil komme!

I uke 10 vil man bli invitert til prøver for sin 1. prioritetssøknad. Har du i tillegg søkt annen utøvende utdanning hos oss som 2. prioritet osv, vil du bli vurdert for alle dine søknader som har samme hovedinstrument, under ett. Det vil si at søkere til Bachelor som også har søkt opptak til Årsstudium, også blir vurdert for dette studiet i uke 10.

Har du søkt studier på 2. eller 3. prioritet med annet instrument enn på din 1. prioritet, vil du i uke 10 kun bli vurdert for ditt 1. prioritetsønske. Eventuelle nye prøver vil det være mulighet for å avlegge i forbindelse med sekundære opptaksprøver i mai dersom instituttet velger å gjennomføre ny sekundær opptaksprøve for enkelte instrument.

jannicke.fjermestad@uis.no

UiS logo