Digitale dirigentstudier - informasjon om praksissamlinger i Stavanger

Alle tilbud om opptak til de Digitale dirigentstudiene er nå sendt ut. Er du en av dem som er blitt tildelt plass, finner du her litt generell informasjon omkring neste studieårs praksissamlinger i Stavanger,

INFO OM PRAKSISSAMLINGER I STAVANGER - Digitale dirigentstudier H2015

Alle nye Digitale dirigentstudenter må være tilstede i Stavanger for 3 obligatoriske samlinger i studieåret 2015-2016.

1 - Dirigentuka
Dirigentuka finner sted fra mandag 10. august kl. 10:00 – til fredag 14. august kl. 21:30.
Dirigentuka er gratis for Digitale dirigentstudenter, men alle MÅ melde seg på Dirigentukas «Dirigentkurs» via NMFs påmeldingssystem og skrive i kommentarfeltet at de er Digitale dirigentstudenter.

NMF trenger ikke din fakturaadresse siden du ikke skal betale for Dirigentuka. Dersom du ikke kommer videre i påmeldigsskjemaet så skriver du inn din egen adresse, men siden du ikke skal betale vil du ikke vil få tilsendt noen faktura.

Påmeldingsfrist er senest 30. april. Påmeldingen skjer her:

2 - Praksissamling i januar
Januarsamlingen finner sted fra lørdag 16. januar kl. 09:00 – til søndag 17. januar kl. 16:00.

3 - Eksamenshelg i Stavanger
Eksamenshelgen finner sted fra fredag 20. mai kl. 19:00 – til søndag 22. mai kl. 16:00.

Studenter må selv ordne med reise og opphold!

UiS logo