1. november åpner SøknadsWeb

1. november åpnes det for søknad og opptak til utøvende musikkstudier for 2015/2016 ved Institutt for musikk og dans, Universitetet i Stavanger.

Strykeorkesteret 1B1 i New York - Foto: 1B1/ Peter Adamik Strykeorkesteret 1B1 i New York - Foto: 1B1/ Peter Adamik

Vi på Institutt for musikk og dans tror at musikk gjøres levedyktig ved at noen utøver den på et fremragende nivå. Hos oss vil du få optimale muligheter til å utvikle deg som musiker og pedagog. En sentral del av utdanningene er workshops, konserter, deltakelse i mesterklasser og produksjon av forestillinger. Som student hos oss vil du møte et internasjonalt orientert studiemiljø, hvor studenter gis mulighet til delstudier i utlandet.

Vi ønsker deg velkommen som søker til utøvende musikkstudier ved Institutt for musikk og dans, Universitetet i Stavanger!

Nytt av året er at man som søker ikke trenger å sende inn sine søknadsdokumenter, men i stedet laste dem opp som pdf' er direkte i SøknadsWeb.

Det er kun akkompagnementsnoter til prøvespillet som fortsatt må sendes inn via ordinær postgang.

Søknadsfrist er 15. desember
Frist for opplasting av dokument er 20. desember

Det arrangeres forhåndsprøve i gehør- og musikkteori lørdag 7. februar, for søkere til Bachelor i utøvende musikk.
Påmeldingsfrist: 15. januar

Minner også om at siste frist for innsending av akkompagnementsnoter er 30. januar.
Husk at innsendte noter må merkes med navn og søknadsnummer, samt stemme overens med ditt opplastede prøvespillprogram.

UiS logo