Grunnskolelærer 5.–10. trinn

Kl. 09.30-11.00: Velkomst, informasjon og orientering for nye M-GLU studenter
Rom: AR G-001

Torsdag 13. august

Kl. 09.00-10.00 (M-GLU 5-10 gruppe 1)
Kl. 10.30-11.30 (M-GLU 5-10 gruppe 2)
Rom: AR V-101

Informasjon om gruppeinndeling kommer mandag 10.08

Obligatorisk oppmøte:
Oppstartsuken har obligatorisk oppmøte, og dersom du ikke kan møte opp, må du levere legeattest til studiekoordinator på grunnskole@uis.no. Ta kontakt med studiekoordinator dersom du har spørsmål om semesterstart for M-GLU.

Politiattest
Nye studenter på grunnskolelærerutdanningen må levere politiattest innen første praksisperiode. Politiattest må leveres i postkassen markert "Politiattester" i R-fløyen i Hulda Garborgs hus hvor administrasjonen sitter. Den finner du her.

Pensumlister og emnebeskrivelser
På grunnskolelærerutdanningen vil du ha to emner i ditt første semester. Emnebeskrivelsen inneholder også pensumlister, men du bør avvente med å kjøpe bøker frem til oppstartsuken hvor du får nøye informasjon fra faglærere om dette.

Pedagogikk og elevkunnskap 1
Norsk (kun dersom du har valgt 5-10 med norsk)
Matematikk (kun dersom du har valgt 5-10 med matematikk)

Mer informasjon
Alt du trenger å vite om semesterstart for grunnskolelærerutdanningene, viktige ting å huske på, og praktiske sjekklister finner du på studieprogramsiden, som du finner her.

Aktuelle lenker