Praktisk-pedagogisk utdanning (PPU) i utøvende og skapende kunstfag

Nøkkelavhenting i løpet av uke 33 og 34 i skranken ved Fakultet for utøvende kunstfag i Bjergsted.
Nøkkel utleveres mot et depositum på 500 kr, som må betales med norsk bankkort eller verdikort utstedt av Internasjonalt kontor (for internasjonale studenter)

Mandag 12. august

Kl. 10.00 - 11.00: Møte med fadderledere i Lille konsertsal, Bjergsted.

Kl. 12.00–13.30: Offisiell semesteråpning  i Fadderteltet på idrettsplassen på Ullandhaug

Tirsdag 13. august

Kl. 11:30 - 13:30: Åpningsseremoni UK med kunstneriske innslag og inspirasjonsforedrag med musikkjournalist Guttorm Andreasen, Lille konsertsal (LKS) UK

Kl. 13:30 – 15:00: Gratis fellesbrunsj for alle nye og gamle studenter. Vi skal bli kjent og kose oss sammen, kantine og foaje. Det er også tid for Quiz!

Onsdag 14. august

Ikke noe program for PPU denne dagen

Torsdag 15. august

Kl. 13.30- - 14.15 Informasjonsmøte PPU (fremmøteregistrering) Auditorium blokk 5: 5115

Fredag 16. august

Kl. 11:00 - 13:30 IT-hjelp: Hjelp med StudentWeb, It, Canvas, Follow me, UK sine nettsider ol. Samt at våre samarbeidspartnere har stand i foajeen.

Se her for mer viktig informasjon vedrørende semesterstart 2019 ved Fakultet for utøvende kunstfag.

NB: Dette studiet har krav om politiattest!
Politiattest skal leveres i instituttets resepsjon i Bjergsted ved semesterstart