Bachelor i Dans

Nøkkelavhenting i løpet av uke 34 og 35 i skranken ved Fakultet for utøvende kunstfag i Bjergsted.
Nøkkel utleveres mot et depositum på 500 kr, som må betales med norsk bankkort eller verdikort utstedt av Internasjonalt kontor (for internasjonale studenter)

På grunn av Dirigentuka er det ingen oppstartsmøter i uke 33 på Campus Bjergsted, men meld deg gjerne på Fadder 2020 på Ullandhaug.

Mandag 10. august

Kl. 10.00 Møte med fadderledere for de som har meldt seg på Fadder 2020, rom 1301 i Bjergsted

Kl. 12.00-12.30: Digital Offisiell semesteråpning  ved Universitetet i Stavanger

Mandag 17. august

Kl. 11:00 - 12:00: Åpningsseremoni Fakultet for utøvende kunstfag i Kuppelhallen i Bjergstedparken

Kl. 12:00 – 14:00: Grilling i parken for alle nye og gamle studenter. Vi skal bli kjent og kose oss sammen.

Tirsdag 18. august

Kl. 10.15 - 11.45 Informasjonsmøte 1 klasse dans (fremmøteregistrering) i LKS.

Torsdag 20. august

Kl. 09.00 - 11.30 Informasjonsmøte 2 og 3 klasse dans (fremmøteregistrering) i LKS.

Det kan bli aktiviteter arrangert av de forskjellige fagavdelingene utover informasjonsmøtene, dere vil da få beskjed direkte fra lærer/avdelingsleder.

Se her for mer viktig informasjon vedrørende semesterstart 2020 ved Fakultet for utøvende kunstfag.

• Studieinformasjon Dans, bachelor

• Timeplan, søk på ditt navn for full timeplan ( klar senest 1 august, husk at du må semesterregistrere deg for å søke på ditt navn i timeplanen, ellers kan du søke på emne for teoriundervisning)

• Finn fram på campus Bjergsted

Finn fram på campus Ullandhaug