Fylkesmannen i Rogaland - landbruksavdelingen

Som praksisstudent i Fylkesmannens landbruksavdeling får du jobbe på en arbeidsplass hvor målet er å videreføre et levende, mangfoldig og bærekraftig landbruk.

Landbruksavdelingen skal medvirke til gjennomføring av nasjonal landbruks- og matpolitikk på en regionaltilpasset måte.

Noen av landbruksavdelingens oppgaver er saksbehandling og utviklings- og strategiarbeid innen:

• jordbruk.
  • skogbruk.
  • bygdeutvikling.

Avdelingen jobber med:

• forvalting.
  • veiledning.
  • kontroll.
  • miljø- og arealforvaltning (jordvern)
  • inntekts- og velferdspolitiske tiltak
  • tilbakemelding til sentrale styresmakter på virkningen av landbruks- og matpolitikken.

Landbruksavdelingen skal være et kompetansesenter for kommunene på landbruksområdet for å holde kvaliteten i landbruksforvaltningen på et høyt nivå. Avdelingen har ansvar for å:

• identifisere utfordringer.
  • sette i gang og gjennomføre tiltak i samarbeid med ulike aktører regionalt og lokalt.

Kilde: Fylkesmannen.no.

Vil du vite mer?

Se Fylkesmannens presentasjon om seg og oppgavene du får som praksisstudent hos dem.

Her finner du mer info om Fylkesmannen i Rogaland og de andre avdelingene hvor du kan søke om praksisplass.

Fylkesmannen i Rogalands logo. Her kan du søke om praksisplass.