en_GB
Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Økonomi og administrasjon - bachelorstudium

Utvekslingssemester
5. semester

Handelshøgskolen ved UiS har et stort internasjonalt nettverk. I høstsemesteret i det tredje året har du mulighet til å reise på utveksling til en av våre utvalgte partnerinstitusjoner. Våre faglig ansatte har nettverk som spenner over så og si alle verdensdeler. Flere av våre avtaler er gjennom spesielle stipendprogram og alle kvalifiserer til støtte fra Statens lånekasse. Dette er en unik sjanse til på nært hold gjennom våre dyktige partnerinstitusjoner å få et internasjonalt perspektiv på utdanningen du tar. Fagfeltene innenfor økonomi og administrasjon har nær sammenheng med internasjonale problemstillinger med globale føringer og konsekvenser. Du vil oppleve spennende og ulike tilnærminger til fagene. Flere av våre internasjonale partnere tilbyr gjerne fagsammensetninger som vi selv ikke har på HH-UiS. En annen viktig faktor er å oppleve andre kulturer. Gjennom utveksling får du mulighet å utvide ditt profesjonelle og sosiale nettverk. Den internasjonale erfaringen du får gjennom utvekslingsoppholdet er svært ettertraktet og nyttig når du skal ut i arbeidslivet

Opplegg for utvekslingen
Studenter som søker studieopphold i utlandet, må ha fullført normert studieplan.

Valg av emner
I anbefalt utvekslingssemester er det satt opp 30 studiepoeng valgemner. Det vil si at du står fritt til å velge hvilke fag du vil studere i utlandet. Et utvekslingsopphold er en god mulighet til å studere fag som ikke tilbys ved UiS. Fagene må være på riktig nivå i forhold til der du er i studiene, og ikke overlappe med emner du alt har tatt eller skal ta senere i studiet. Et tips er å tenke på din spesialisering og ditt interessefelt.
Det er viktig at du søker om forhåndsgodkjenning av emnene du skal ta i utlandet innen 15. februar. Handelshøgskolen vil invitere til en workshop med informasjon om valg og forhåndsgodkjenning av emner.

Kontaktperson
Veiledning og forhåndsgodkjenning av emner:
Studiekonsulent Anette Hansen
Generelle spørsmål om utveksling:
Internasjonalt kontor, Kitty Kiellands hus
utveksling@uis.no


Utvekslingsmuligheter – hit kan du reise: