Serviceledelse i internasjonal business, masterstudium

Hva kan du bli

Dette masterstudiet vil for mange være starten på en fremtidig lederkarriere, og tidligere NHS-studenter er å finne i en rekke ulike lederroller i mange områder innen servicenæringene. Noen er hotelldirektører, reiselivsdirektører, salgsledere eller markedssjefer, mens andre er produktsjefer, Key account managers, strategidirektører, rådgivere eller prosjektledere. Studiet gir med andre ord muligheter til å jobbe i en rekke spennende bransjer, med et stort spenn av interessante oppgaver.

Denne mastergraden kan kvalifisere til opptak til PhD-program.

Emneevaluering

The master program will be assessed and evaluated according to UiS' administrative quality system.

For application help, administrative questions and guidance:

The Norwegian School of Hotel Management, Department of Social Sciences, Stavanger University. Telephone +47 51 83 37 00. Mail: post@uis.no

Coordinator of the program: Professor Einar Marnburg