Prehospital Critical Care (PHCC) Emergency Medical Care - Full-time Master Degree Program

The program aims to enable prehospital health care providers to utilize knowledge and skills in an interdisciplinary study and work environment, and to critically appraise the knowledge base of prehospital emergency medical practice.

Hva kan du bli

Målgruppen er helsepersonell, for eksempel leger eller sykepleiere, som ønsker å øke sin kompetanse i prehospitale tjenester. Du kan jobbe i ambulansetjenesten eller på legevakt. Ellers kan du ha internasjonal tjeneste i Forsvarets sanitet i hovedsak reel operativ tjeneste, eller jobbe i frivillige organisasjoner som Norsk Folkehjelp eller Røde kors.

Fullført mastergrad kvalifiserer til opptak på PhD-studier.

Utenlandsopphold

Skaff deg et konkurransefortrinn i arbeidslivet - reis på utveksling!

UiS har inngått avtaler med høyere utdanningsinstitusjoner i Norden, Europa og i land utenfor Europa. Utvalget er stort og valget er ditt! På studentsidene kan du finne ut mer om hvor og når nettopp du kan reise i ditt studieprogram.

Det finnes mange gode grunner til å ta deler av utdanningen i utlandet, økte karrieremuligheter er bare én av dem. I tillegg til å skille deg ut i arbeidsmarkedet vil et utvekslingsopphold øke dine språklige ferdigheter, utvikle dine faglige perspektiver og gi deg personlig vekst! At utveksling er både lærerikt og en unik opplevelse for livet er det ingen tvil om!

Søknadsfrist for utreise høstsemesteret er 1. februar og for vårsemesteret 1. september. Minimumskravet for å reise på utveksling er at du må ha bestått eksamener tilsvarende ett års studier (60 studiepoeng) før du reiser.

Les mer om utveksling her: www.uis.no/ut

Universitetet i Stavanger
4036 Stavanger
mailto:post@uis.nopost@uis.no