en_GB
Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Vitnemål

Vitnemål
Alle studenter som har fullført en grad får automatisk tilsendt vitnemål. Vitnemålet utstedes av Enhet for Studentservice og sendes i posten til din hjemstedsadresse. Dersom du ønsker å utsette utstedelsen av vitnemålet må du kontakte ditt institutt og oppgi dato for når du ønsker å få utstedt vitnemålet. Kontakt vitnemaal@uis.no for spørsmål om vitnemål.


Et vitnemål er et verdipapir som du må ta godt vare på. Vi utsteder bare vitnemålet én gang.

Et vitnemål er endelig. Det kan kun endres dersom du har fått godkjent klage på en karakter som inngår i graden. Det er ikke mulig å få utskrevet et nytt ved forbedringer av karakterer på et allerede utstedt vitnemål.

Diploma Supplement
Diploma Supplement er et internasjonalt tillegg til vitnemålet som gir informasjon på engelsk om kvalifikasjonssystemet ved høyere utdanning i Norge.

Alle som fullfører en grad i Norge har rett på Diploma Supplement. Du vil få tilsendt Diploma Supplement sammen med vitnemålet.

NB! Hold til enhver tid dine adresser oppdatert i StudentWeb.

Utsettelse                                                                                                                                                                           
Dersom du ønsker å forbedre en karakter, og ønsker at vi skal holde igjen vitnemålet, vennligst send informasjon om dette per e-post til ditt institutt.