en_GB
Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Veiledningspodden

Veiledningstjenesten på UiS presenterer: Veiledningspodden - podkastserien der studieveiledere diskuterer stort og smått om studenttilværelsen

bilde av veilederne i podcasten I hver episode tar disse tre studieveiledere ved Veiledningstjenesten på UiS, for seg ulike tema som kommer opp i veiledningssamtaler de har.

Vi vet at mange studenter baler med ulike tanker og utfordringer knyttet til studenttilværelsen. Flytta hjemmefra, dårlig råd, masse oppgaver, innleveringer, ikke fått nye venner? Det kan fort bli kaotisk under topplokket.

Vi vet også at disse tingene påvirker følelsen av trivsel og mestring i studiehverdagen. Kanskje du har valgt feil studie. Kanskje du har valgt feil studentby.

Derfor har vi valgt å lage en podkast for studenter – Veiledningspodden – som er tilgjengelig hvor som helst, når som helst.

Du finner den på Google Play, Apple Podcast eller https://nettop.guru/wordpress/category/veiledningspodden/

I hver episode tar vi, tre studieveiledere ved Veiledningstjenesten på UiS, for oss ulike tema som kommer opp i veiledningssamtaler vi har. Det er ikke snakk om råd og tips - det er ikke løsningen med to streker under svaret. Men det er dialog, basert på egne erfaringer som studenter og som studieveiledere. Kanskje det kan hjelpe deg å rydde litt. Kanskje det kan hjelpe deg som grunnlag for en samtale hos oss.

Bestill gjerne time til veiledning, eller send oss gjerne spørsmål eller forslag til tema du ønsker at vi skal ta opp i en episode. Du når oss på e-post studieveiledning@uis.no.

Vi høres!