en_GB
Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Semesterkvittering på app

Du kan laste ned studentbevis til din mobiltelefon. Denne app’en erstatter semesterkvitteringen på papir. Dersom du allikevel vil ha semesterkvittering i papirform, kan dette bestilles i StudentWeb. Du trenger fortsatt studentkort for å få adgang til byggene ved UiS og for å få låne på universitetsbiblioteket.

Du må ha fullført semesterregistreringen på StudentWeb og ha innfridd studentbetalingen for inneværende semester for at appen skal være gyldig som studentbevis. Hvis du ikke har tatt bilde til studentkort må du også kunne vise gyldig ID med ditt bilde på sammen med appen. Merk at det kan ta tre-fem dager fra du har innfridd studentbetalingen til den blir registrert på StudentWeb.

Last ned app'en
For iPhone (IOS) i App Store

For Android på Google Play

For Windows på Windows Store

Hvordan bruke appen?
Du velger Universitetet i Stavanger som institusjon, og logger på med ditt vanlige brukernavn (uten @student.uis.no) og passord ved UiS.
Appen henter bildet som ble tatt til studentkortet ditt fra vårt studentsystem.

Om appen
Ved førstegangsbruk må appen være koblet til internett for å kunne laste ned informasjon. Informasjonen blir lagret lokalt på telefonen din og du trenger ikke være online for å bruke den fremover. Appen er tilgjengelig på engelsk og norsk og følger standardspråket på telefonen din.

Mer informasjon om digitalt studentbevis finner du her: http://www.fellesstudentsystem.no/studentbevis/

Merk:
Hvis du ønsker semesterkvittering på papir, må du bestille dette via Studentweb. Dette gjøres via valget bestillinger.

Har du spørsmål, kan du ta kontakt på studentweb-hjelp@uis.no