en_GB
Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Semesterkvittering nå også som app

Nå kan du laste ned studentbevis til din mobiltelefon. Denne app’en erstatter semesterkvitteringen og kan også brukes som studentbevis. Dersom du i tillegg ønsker semesterkvittering, kan dette bestilles i StudentWeb. Du trenger fortsatt studentkort for å få adgang til byggene ved UiS og for å få låne på universitetsbiblioteket.

Du må ha fullført semesterregistreringen på StudentWeb og ha betalt semesteravgiften for det inneværende semesteret for at appen skal være gyldig. Merk at det kan ta tre-fem dager fra du har betalt semesteravgiften til den blir registrert på StudentWeb.

Last ned app'en
For iPhone (IOS) på App Store

For Android på Google Play

For Windows på Windows Store

Hvordan bruke appen?
Du velger Universitetet i Stavanger som institusjon, og logger på via Feide med ditt vanlige brukernavn (uten @student.uis.no) og passord ved UiS.
Appen henter bildet som ble tatt til studentkortet ditt fra vårt studentsystem. Hvis appen ikke viser bilde, må annen gyldig legitimasjon med bilde vises ved kontroll for at appen skal være gyldig som studentbevis.

Om app'en
Ved førstegangsbruk må app'en være koblet til internett for å kunne laste ned informasjon. Informasjonen blir lagret lokalt på telefonen din og du trenger ikke være online for å bruke den fremover. App'en er tilgjengelig på engelsk og norsk og følger standardspråket på telefonen din.

Skulle telefonen gå tom for strøm eller av andre grunner ikke fungere, må du bevise studentstatus med semesterkvittering og gyldig legitimasjon. 

Semesterkvittering
Hvis du ikke ønsker å bruke studentebevis-appen kan du få semesterkvitteringen din sendt til deg i posten. Dette forutsetter at du har bestilt semesterkvittering via Studentweb og har registrert semesteradresse på StudentWeb. Semesterkvitteringen bekrefter at studentbeviset ditt er gyldig for det gjeldende semester. Vi anbefaler alle som har smarttelefon å laste ned appen i stedet for å bestille kvittering på papir.