en_GB
Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Studentbedrift ved UiS

Studentbedrift er et pedagogisk program ii regi av Ungt Entreprenørskap som gir studenter kompetanse og kunnskap om bedriftsetablering gjennom et år med oppstart, drift og avvikling av egen bedrift.

I Rogaland tilbys dette gjennom et faglig samarbeid mellom Ungt entreprenørskap Rogaland og Handelshøgskolen ved UiS.

Handelshøgskolen ved Universitetet i Stavanger har to tverrfaglige valgemner; BØK 385 Entrepreneurship and Business Plan og BØK 350 Operation Management, hvor Studentbedrift kan inngå som faglig metode. Det vil si at studenter ved UiS kan få studiepoeng ved å bruke Studentbedrift som alternativ metode i disse fagene.

Det er også mulig under forutsetning av faglig godkjenning å bruke Studentbedrift som metode/case i bachelor og masteroppgave. Denne muligheten forutsetter at studentene som registrerer en studentbedrift på forhånd har nødvendig opptak og bakgrunn for aktuelle studier ved UiS hvor overnevnte emner kan inngå som del av eller valgfag i studieplanen. Å bruke Studentbedrift i denne sammenheng forutsetter også godkjenning fra studiekoordinator på det studiet der studentene er tatt opp, samt av faglig kontaktperson, professor Jan Frick ved Handelshøgskolen i Stavanger.

Administrativ koordinator er Egil C. Svela ved Senter for entreprenørskap, UiS.

UE logo