en_GB
Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Start UiS

Start UiS er et av i alt 20 lokallag i studentorganisasjonen Start Norge. Start Norge UiS jobber for å skape nysgjerrighet og begeistring rundt innovasjon og nyskaping på UiS, samt å hjelpe studenter ta steget ut og starte egen bedrift.

Som studentorganisasjon er all aktivitet basert på frivillig arbeid av studenter ved lærestedet. Samtidig arbeider de aktivt med ulike enheter og organisasjoner ved Universitetet i Stavanger. Organisasjonens overordnede mål er å motivere til nyskaping primært blant studenter, men også blant forelesere/forskere ved UiS.

Start UiS samarbeider med UiS's Senter for entreprenørskap og har hatt stor aktivitet de siste årene. Et viktig årlig arrangement i regi av Start Norge er Venture cup. Start UiS har arrangerer hvert år lokal finale og har flere ganger vært vertskap for den regionale finalen i Venture cup - region sør-vest. I 2006, 2011 og 2014 var Start UiS vertskap for den nasjonale finalen i Venture cup hvor studenter fra UiS de siste årene har gjort det veldig bra.

Lokallaget har også sterke krefter bak seg, og får god støtte fra det lokale næringslivet, og viser at de kan gjennomføre og nå de mål de har satt seg.

I tillegg har Start UiS vært primus motor for Engasjert-uken ved UiS, et årlig arrangment i samarbeid med StOr som har som mål å infomere og engasjere studenter ved UiS til å ta en aktiv del av studentlivet som ikke er rent faglig.

Start UiS jobber sammen med Senter for entreprenørskap for å utvikle tilbudet innenfor entreprenørskap for studentene ved UiS.

For mer informasjon: