en_GB
Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

SSS

Stavanger Studentsangforening (SSS) er Universitetet i Stavangers (UiS) offisielle representasjonskor, noe som også gjenspeiles i aktiviteten vår. Hvert år er vi med for å ønske de nye studentene velkommen på semesteråpningen, og vi rekrutterer brorparten av våre medlemmer fra de som studerer ved UiS.

Bilde av studentene

Vi tilhører også en gruppering av akademiske kor, som har en del felles tradisjoner og sanger. De to viktigste tradisjonene må sies å være Akademisk Kortreff(AK) og Nordic Student Singer Summit(NSSS), som begge arrangeres hvert tredje år. SSS har hatt gleden av å arrangere begge disse treffene en gang så langt, noe vi er uhyre stolte av. Fellesskapet mellom de akademiske korene er noe av det som gjør det helt unikt å være med i SSS.

Musikken vi synger varierer fra klassiske requiem til rene improvisasjonsstykker, og vi har de senere årene hatt en læringskurve som er ganske imponerende. Koret er en aktiv bruker av Complete Vocal Technique(CVT), noe som viser godt igjen i måten vi fremfører låtene på.

Vi øver hver mandag på Hagbard Lines hus på UiS kl 18:30-21:00.

Kort sagt er koret en fantastisk arena både sosialt og musikalsk!