en_GB
Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

ION Racing

Har du lyst til å bli med i universitetets RASKESTE linjeforening? Er du glad i spenning, adrenalin, unik erfaring og nye opplevelser?

Logo

ION Racing utvikler hvert år en høyteknologisk racerbil som skal delta i verdens største ingeniørkonkurranse for studenter. Konkurransen foregår i England på Silverstone, en av verdens mest berømte F1-baner. Vi utvikler, designer, bygger og tester en énseters racerbil. Her er innovasjon, kreativitet og lidenskap i fokus. I tillegg må ION Racing ta hånd om blant annet sponsorarbeid, markedsføring og økonomi, som tilsammen utgjør et budsjett på godt over en million kroner.

ION Racing er altså en tverrfaglig linjeforening som er ute etter studenter fra blant annet maskin, data, elektro, økonomi, mediefag og bygg. Vi er opptatt av godt teamarbeid og trenger derfor engasjerte studenter. Har du en brennende interesse for biler og teknologi vil vi oppfordre deg til å kontakte oss uavhengig av linjevalg og årstrinn. ION Racing kan hjelpe deg med nyttig, samt viktig erfaring.