en_GB
Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

SMIS

SmiS har vært Stavanger-studentenes talerør siden 1977. SmiS er en sammenslåing mellom Studentavisa Hugin og Stavanger Studentradio.

SmiS-logo

Mediehuset ledes av en heltidsansatt ansvarlig redaktør. I tillegg har SmiS en deltidsansatt redaktør og en administrativ leder, samt to grafikere som utformer og setter sammen avisen. Mediehuset drives med støtte fra Studentsamskipnaden i Stavanger (SiS) gjennom Velferdstinger i Stavanger (VT) og inntekter fra eget annonsesalg.

Avisen kommer ut 10 ganger i året, med et opplag på 4.000 eksemplarer hver gang. I tillegg publiseres det TV-innslag og artikler på smis.no, følg linken http://www.smis.no/.

SmiS er et mediehus av, med og for studenter! Vi arbeider for å opplyse studentene om det som er viktig, eller bare kjekt å vite som student, i Stavanger og omegn. I SmiS kan du gjøre alt fra å skrive artikler, spalter eller leserinnlegg, til å gå på konserter, kino og teater for å skrive anmeldelser, eller ta bilder og lage TV-innslag. Mulighetene er mange, og vi hjelper til med opplæring i det meste. Kontakt oss hvis du vil bli en del av vår flotte gjeng. Send gjerne en mail til smis@smis.no hvis du ønsker mer informasjon eller vil bli med i organisasjonen!

SmiS logo