en_GB
Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

BIF

Byggingeniørenes linjeforening (BIF) er en studentforening for alle på UiS som studerer bygg: konstruksjonsteknikk, byutvikling og urban design, teknisk planlegging, samt alle mastere som bygger videre på nevnte studieretninger.

BIF er laget for og av byggstudenter, som jobber for å styrke studentmiljøet både faglig og sosialt. Målet er å skape større felleskap mellom alle studenter, og knytte dem opp mot næringslivet.

Dette gjør vi blant annet ved å holde bedriftspresentasjoner og sosiale arrangementer. Studentene får da viktige kontakter og gode relasjoner til hverandre. Ikke minst har de mulighet til å bli bedre kjent med regionale og nasjonale bedrifter som gir et innblikk i arbeidslivet, og motiverer dem til å fortsette studiene.

Vi har også eget idrettslag (BIF I.L) som tilbyr idrett til våre medlemmer, noe som er med på å øke studiekvaliteten på universitetet. Ved å engasjere og motivere våre medlemmer, og med tett samarbeid med instituttene, gjør vi bygglinjen på Universitetet i Stavanger til en interessant studieplass av kvalitet.