en_GB
Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Opplev byen og kulturen!

Er du på jakt etter et godt kultur- og uteliv, er Stavanger byen å være i. Tilbudet er rikt og variert, og du når ikke over alt det første året. Men heldigvis kan du studere ved Universitetet i Stavanger i mange år framover.

 • Fargegata i Stavanger sentrum.
  Fargegata i Stavanger sentrum myldrer av kafeer, barer og butikker.
 • Stavanger konserthus
  Landets fineste konserthus? Stavanger konserthus byr på tre konsertsaler, praktfulle foajeområder, restauranten Spiseriet og stort utendørsamfi. Foto: Stavanger konserthus.
 • Konsert på studentersamfunnet Folken
  Folken er studenthuset i Stavanger sentrum. Frivillige studenter er med i Serveringsgjengen, Lyd- og lysgjengen, Fotogjengen, FolkenQuiz, Miksteip, Folkenteateret og mange flere!
 • Tou Scene i Østre bydel i Stavanger
  Tou i Stavanger Øst er en av landets største uavhengige kulturinstitusjoner med over 450 ulike arrangementer i året. Foto: Tou Scene.
 • Stavanger sentrum sett fra lufta
  På Fisketorget i Stavanger sentrum får du alltid få tak i ferske reker, perfekt å spise sporenstreks på bryggen i Vågen. Foto: Wikipedia/Godztian.
 • Isbjørnskjelett fra Arkeologisk museum
  Stavanger har et rikt museumstilbud. På Arkeologisk museum kan du blant annet treffe Finn, isbjørnen som i 1976 dukket opp under et kjellergulv på Judaberg på Finnøy.
 • Domkirken i Stavanger
  Stavanger domkirke er verdt et besøk eller fem. Katedralen er fra første halvdel av 1100-tallet og er det eldste stående domkirkebygg i Norge.
Som student ved UiS lever du i hjertet av den kanskje mest pulserende byen i Noreg. Byen har et restaurant- og uteliv som det går rykte om langt utanfor landegrensene.
 
Festivaler, revyer, konserter og ikke minst studentene sine egne arrangementer gjør at du virkelig skal stå på for å ha det kjedelig.

Scene:

Galleri:

Museum:

 

Les mer: Ut i det fri! Stavanger-regionen har en svært variert natur, med gode opplevelser over alt. Fra lange, hvite strender til høye fjell - rundt Stavanger er det noe for en hver smak!