en_GB
Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Sikker fadderfestival

Fadderuken skal være en trygg og positiv opplevelse. Det er derfor viktig å tenke sikkerhet ved et slikt stort arrangement. Dersom det oppstår en uønsket hendelse eller krise er det viktig å være forberedt.

Bilde av studentfaddere på UiS Bilde av studentfaddere på UiS

Vi anbefaler derfor at både faddere og fadderbarn setter seg inn i nødvendig sikkerhetsinformasjon ved å legge til disse sidene på hjemskjermen på din mobil:


UiS krise - UiS sine varslingsrutiner og kriseinformasjon lett tilgjengelig

Sikresiden.no - Informasjon som skal hjelpe deg å håndtere alvorlige uønskede hendelser og kriser, samt forebygging av slike hendelser. Siden er delt inn i «Når noe skjer» og «forebyggende».

Vi anbefaler spesielt at fadderne gjennomgår «Hendelser ved studiestart» (når noe skjer) og «Vær en sikker fadder» (forebyggende). Det kan også være nyttig for fadderbarn å lese dette for å vite hva en kan forvente av sin fadder.

For iPhone: Gå inn på mobiltelefonens nettleser, skriv inn www.uis.no/krise og velg "legg til på hjem-skjerm". Gjør det samme for www.sikresiden.no

For Android: Gå inn på mobiltelefonens nettleser, skriv inn www.uis.no/krise, klikk på de tre loddrette prikkene oppe til høyre på skjermen og velg "legg til på startsiden". Gjør det samme for www.sikresiden.no