en_GB
Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Fadderfestivalen 2020

I løpet av Fadderfestivalen 10. – 16. august skal nye og gamle studenter få en livlig, trygg og opplevelsesrik forsmak på hva campus og Stavanger som studentby kan skilte med.

  • Fadderledelse 2020.jpg (rw_largeArt_1201).jpg
    Fadderutvalget 2020 inviterer til fadderfestival 10-16. august. Una Ruzic er årets Faddersjef (nederste rad til høyre).
  • Fadderfestival 2018
    Fadderfestivalen handler om å bli kjent med medstudenter, forelesere, universitetet og byen.
  • Du blir tatt imot av faddere
    Som ny student ved Universitetet i Stavanger blir du ønsket hjertelig velkommen av dem som kan UiS best, nemlig studentveteranene.

– Vi har brukt lang tid på å finne gode, alternative løsninger til årets Fadderfestival, og vi er stolte av å si at det blir en fadderuke der vi gleder oss til å ta imot alle studenter til semesterstart, spesielt etter noen merkelige og usikre måneder med korona, sier nestleder i Fadder-organisasjonen, Anne Helene Thorvaldsen.

Formålet med fadderordningen er at nye studenter skal finne seg til rette både sosialt og på universitetet. Under fadderfestivalen blir det lagt vekt på relasjonsbygging, trivsel og samhold. I tillegg skal studentene bli kjent med både campus og Stavanger sentrum.

Les også: Hvordan arrangeres Fadderfestivalen i år? Faddersjef Una Ruzic svarer.

Mindre grupper, mange arrangementer

Etter den offisielle semesteråpningen mandag 10. august overtar Fadderfestivalen stafettpinnen. Resten av uken vil mange av aktivitetene og arrangementene som hører Fadder-opplegget bli gjennomført som tidligere, men med færre deltakere og til organiserte tider.

– I tråd med smittevernstiltakene vil det finne sted flere aktiviteter for studentene på flere ulike samlingspunkter rundt om i Stavanger og på campusene. Det blir små konserter og hyppig bruk av Folken, stand-up, utflukter, utendørsaktiviteter, rebusløp, Tappetårnet, kino, bowling og andre artige aktiviteter som Stavanger kan by på, sier Thorvadsen.

Påmelding i juli

Påmelding til Fadderfestivalen 2020 åpner i juli. Mer informasjon om registering og påmelding vil bli publisert i nær fremtid på sosiale medier, Fadder sin nettside og student.uis.no.

Fadderutvalget 2020 består av et styre på ti medlemmer. Una Ruzic er årets Faddersjef.

 

Sikker Fadderfestival - informasjon fra www.sikresiden.no, kan også lastes ned som app.