en_GB
Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Meld deg på Fadderfestivalen

Som ny student ved Universitetet i Stavanger blir du tatt godt i mot av studenter. Fadderfestivalen 2020 går over én uke ved studiestart, fra 10. til 16. august. Fadderordningen ved UiS er et studentdrevet tiltak.

 • Fadderfestival 2018
  Fadderfestivalen handler om å bli kjent med medstudenter, forelesere, universitetet og byen.
 • Fadderfestival rekordfrokost
  Frokost-verdensrekord! 5000 studenter spiste frokost sammen ved semesterstart i 2018, og satte like så greit verdensrekord.
 • Konsert Fadderfestivalen
  Gled dere til konserter, aktiviteter, turer og nye vennskap!
 • Du blir tatt imot av faddere
  Som ny student ved Universitetet i Stavanger blir du ønsket hjertelig velkommen av dem som kan UiS best, nemlig studentveteranene.

Formålet med fadderordningen er at nye studenter skal finne seg til rette både sosialt og på universitetet. Under fadderfestivalen blir det lagt vekt på relasjonsbygging, trivsel og samhold. I tillegg skal studentene bli kjent med både campus og Stavanger sentrum.

For mer informasjon se: http://www.fadderstavanger.no/

Fadderfestivalen skal gi alle nye studenter en lettere start på studenttilværelsen. Ved UiS kan fadderutvalget, i samarbeid med linjeforeningene, tilby blant annet konserter med kjente artister, leker/turneringer, arrangement med ulike tema og standup. Det blir lagt vekt på arrangementer og aktiviteter som passer alle, også alkoholfrie arrangement.

Fadderutvalget 2020
Fadderutvalget består av et styre på ti medlemmer, hvor leder Una Ruzic har det overordnede ansvaret.

For Fadderutvalget er det viktig at nye studenter får etablere seg på andre arenaer enn i klasserommet ved studiestart. Slik er det lettere å trå ut av komfortsonen og ta initiativ til å bli kjent med nye mennesker. Fadderfestivalen skal tilby et bredt tilbud, slik at så mange studenter som mulig deltar på samtlige arrangementer.

Les om Fadderfestivalen i 2018: Fadderfesival med verdensrekord og rairai

Sikker Fadderfestival - informasjon fra www.sikresiden.no, kan også lastes ned som app.