en_GB
Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Meld deg på Fadderfestivalen

Som ny student ved Universitetet i Stavanger blir du tatt godt i mot av studenter. Fadderfestivalen 2018 går over én uke ved studiestart, fra 13. til 19. august. Fadderordningen ved UiS er et studentdrevet tiltak.

 • Fadderstyret 2018
  Fadderstyret 2018. Fra venstre: Bo Barstad, Erling Ove Berstad, Birgitte Fjelde Gunnarson, Linda Dyvik, Jørgen Tande-Petersen, faddersjef Kim Roger Andersen, Arnkjell Hustvedt, Christoffer Bøe Baltzersen og Mathilde Norberg-Schulz.
 • Fadderfestival 2018
  Fadderfestivalen går i år fra 13.-19. august.
 • Yrende liv på Fadderfestivalen 2017
  Gled dere til konserter, aktiviteter, turer og nye vennskap!
 • Konsert Fadderfestivalen
  I år er allerede DDE booket til åpningskonsert mandag 13. august - så her blir det liv!
 • Colorsplash-run 2017
  Colorsplash-run i 2017!

Vil du være med på Fadderfestivalen? Meld deg på her. 

Formålet med fadderordningen er at nye studenter skal finne seg til rette både sosialt og på universitetet. Under fadderfestivalen blir det lagt vekt på relasjonsbygging, trivsel og samhold. I tillegg skal studentene bli kjent med både campus og Stavanger sentrum.

For mer informasjon se: http://www.fadderstavanger.no/

Fadderfestivalen skal gi alle nye studenter en lettere start på studenttilværelsen. Ved UiS kan fadderutvalget, i samarbeid med linjeforeningene, tilby blant anna konserter med kjente artister, leker/turneringer, arrangement med ulike tema og standup. Det blir lagt vekt på arrangementer og aktiviteter som passer alle, også alkoholfrie arrangement.

Fadderutvalget 2018
Fadderutvalget består av et styre på åtte medlemmer, hvor leiar Kim Roger Andersen har det overordnede ansvaret.

For Fadderutvalget er det viktig at nye studenter får etablere seg på andre arenaer enn i klasserommet ved studiestart. Slik er det lettere å trå ut av komfortsonen og ta initiativ til å bli kjent med nye mennesker. Fadderfestivalen skal tilby eit bredt tilbud, slik at så mange studenter som mulig deltar på samtlige arrangementer.

Les om fjorårets Fadderfestival: Fadderfestivalen 2017, Fikk servert etterlengta lunsj i fadderuka