Vil du bli studentassistent i didaktisk digitalt verksted?

Har du lyst å lære mer og prøve deg som veileder for andre studenter og ansatte innen bruk av teknologi i læringssituasjoner? Er du nysgjerrig på multimedial teknologibruk i barnehage og skole? Nå har vi ledig stilling som studentassistent i det didaktisk digitale verkstedet vårt.

Vil du bli studentassistent i didaktisk digitalt verksted?

Fakultet for utdanningsvitenskap og humaniora søker nå etter en ny studentassistent. Sammen med prosjektleder Paolo Haaland Scarbocci, it-lærling og tre andre studentassistenter skal du ivareta drift og utvikling av didaktisk digitalt verksted (DDV). Prosjektleder er studentassistentenes faglige leder. Stillingsprosent for studentassistenten er 20%.

Arbeidsplassen til studentassistentene vil være DDV. Det relativt nyetablerte verkstedet er et multimedierom hvor det alltid skal være tilgang til den nyeste teknologien, og hvor det skal være mulighet til å lære, utforske og utfordre undervisning ved bruk av digitale verktøy og teknologi.

Rommet er en annerledes læringsarena med soner for utforskning og eksperimentering og for deling i plenum.  DDV inneholder både makerspace og utstyr som spillmaskiner, 3D printer, VR-briller, muligheter for å koble skjermframvisning til enkelte maskiner eller nettbrett, osv.

Arbeidsoppgaver:

• Holde workshops for ansatte og studenter
  • Gi teknisk veiledning i bruk av utstyr til ansatte og studenter
  • Utforske og teste ut bruk av dataspill, VR-spill, makerspace, 3D-printing og interaktive tavler/smarttavler
  • Bidra til, og delta i felles arrangementer og kurs i regi av DDV
  • Utvikle og lage opplæringsfilmer som legges ut på sosiale medier
  • Bidra til drift av sosiale medieplattformer i regi av DDV
  • Bidra i videreutviklingen av DDV

Vi søker en student som:

• Er underveis i studieløpet ved en av våre lærerutdanninger
  • Har litt kjennskap til koding, VR-teknologi, dataspill, interaktive tavler og gjerne også medieverktøy, slik som Adobepakken og fotografering
  • Er fortrolig med bruk av sosiale medier som verktøy til formidling
  • Har god skriftlig og muntlig fremstillingsevne, og liker å presentere/vise/forklare for andre hvordan digital teknologi fungerer
  • Har gode samarbeidsevner og bidra til et godt sosialt arbeidsmiljø
  • Er positivt innstilt, nysgjerrig, og engasjert
  • Tar initiativ, er ansvarlig, lydhør og konstruktiv
  • Er fleksibel og løsningsorientert

Vi ønsker at studentene våre skal ha en framtredende rolle i utviklingen av DDV. Er du den studenten som er nysgjerrig på ny digital teknologi og som Fakultet for utdanningsvitenskap og humaniora leter etter?

Studentassistenter avlønnes etter gjeldende satser:

• Studentassistenter uten fullført tre års høyere utdanning gis lønnstrinn 24.
  • Studentassistenter som har fullført tre års høyere utdanning gis lønnstrinn 33.

Kortfattet søknad sendes fakultetsdirektør Karoline Høibo per e-post: karoline.hoibo@uis.no innen onsdag 22.08.18. Si kort noe om deg selv og dine interesser.