Utfordringsbasert valgfag for masterstudenter

Høsten 2020 tilbyr vi masterstudenter innen ingeniørfag, økonomi og administrasjon, helse, samfunnskunnskap, IT og data, kunst, biologi, miljø, byplanlegging valgfaget MØA 415 Knowledge-based Entrepreneurship (10 studiepoeng).

Raske, store og uforutsigbare endringer i teknologi, samfunn og arbeidsliv er en viktig grunn til den økende oppmerksomheten om behovet for å øke arbeidsrelevant utdanning i universiteter, både nasjonalt og internasjonalt. Dette for å sikre arbeidsrelevante utdanningsprogrammer. For å svare til behovet tilbyr vi InGenious.

InGenious har avtale med flere ECIU-partnere. Målet er å gi studenter muligheten til å jobbe med virkelighetsnære problemstillinger utarbeidet av arbeids- og næringslivet.

Studerer du ingeniørfag, økonomi og administrasjon, helse, samfunnskunnskap, IT og data, kunst, biologi, miljø, byplanlegging, kan du velge MØA 415  Knowledge-based Entrepreneurship (10 studiepoeng) via StudentWeb.

Gjennom dette Challenge-Based Learning-programmet, får du muligheten til å jobbe i tverrfaglige team. Her vil du bli utfordret til å tenke innovativt og utenfor boksen, utvikle dine «soft skills» og bygge nettverk. Alle viktige elementer mot dine fremtidige karrieremuligheter.

Ønsker du mer informasjon må du gjerne ta kontakt. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Nelly.karimi@uis.no