Studentrabatt på The Mute

Stavanger symfoniorkester tilbyr alle studenter spesialpris på forestillingen The Mute av Jan Ove Ottesen og Christian Eriksen.

Foto: The Mute Janove Ottesen og Christian Eriksen har laget The Mute som er en 70 minutter lang forestilling med symfoniorkester og teater, men uten replikker.

Forestillingen The Mute har gått for fulle hus og fått strålende kritikker. Nå ønsker Stavanger symfoniorkester å invitere studentene i Stavanger til å se Jan Ove Ottesen og Christian Eriksen sitt symfoniske stumteater til spesial pris på forestillingens to siste visningsdatoer.

Tilbudet gjelder visninger fredag 5. april og lørdag 6. april kl. 21.00. Spesialtilbudet for UiS-studenter er 250 kr per billett (Ordinær pris 480 - 580 kr). Hver student kan kjøpe opptil fem billetter hver. Kjøp billetter her!

Om the Mute

I 2015 inviterte Stavanger Symfoniorkester, Christian Eriksen og Janove Ottesen til et unikt samarbeid. De ble utfordret til å skrive en symfonisk stumforestilling på 70 minutter. Nå er The Mute klar for avduking. Janove Ottesen er komponisten bak The Mute og dette er hans første symfoniske storverk. Manuset er skrevet av forfatter og skuespiller Christian Eriksen og sammen har de jobbet i tre år med å ferdigstille The Mute.
Underveis i prosessen har laget blitt enda større og sterkere. Musikken arrangeres av Gisle Kverndokk. Den kvinnelige hovedrollen spilles av Nina Ellen Ødegård. Matias Kuoppala er den tredje skuespilleren som gestalter alle birollene. Scenograf Arne Nøst har laget en sirkelformet scene som står midt på scenen foran orkesteret og strekker seg utover de første seteradene i salen. Det blir projisert tegnede animasjoner på gjennomsiktige bobinett. Reidar Richardsen lager animasjonen og lysdesign, Therese Markhus er koreograf og Christina Lovery er kostymedesigner. Med i teamet er også den walisiske, men Stavangervante dirigenten, Nick Davies som har dirigert Nobelsfredspriskonsert flere år på rad.