Studentrabatt på Mangfoldsledelse 2019 i Oslo

Som student ved UiS får du 50% rabatt på konferansen «Mangfoldsledelse2019».

Norske organisasjoner har til gode å jobbe strategisk med mål og tiltak for å øke og bruke mangfoldet optimalt. Det stopper ved tallfesting av minoriteter og kjønn. Organisasjoner bør jobbe proaktivt for å benytte humankapitalen optimalt samt planlegge kompetansen for fremtidig vekst.

På konferansen vil ledende organisasjoner og personer innen mangfoldsledelse dele hvordan de jobber for å utløse potensialet i mangfoldet, eller hvordan de har utviklet eller transformert sin organisasjonskultur for å benytte alle ressursene optimalt.

Studentprisen er 1000 kr, og inkluderer en lett lunsj. For å kjøpe studentbillett må du sende bilde av studentkortet ditt til post@seema.no, for å få tilsendt en rabattkode.