Studentkonkurranse: Green Challenge

Er du bachelor- eller masterstudent ved Det teknisk-naturvitenskapelige fakultet og interessert i miljøvennlig teknologi?

Danmark Tekniske Universitet (DTU) inviterer studenter til å delta i  «Green Challenge» / GRØNN DYST-konkurranse i juni 2019.

Har du et prosjekt, et «grønt» produkt du har laget, eller en idé med tema bærekraft, miljøvennlig teknologi eller klimatiltak?

Da er kanskje denne grønne utfordringen noe for deg?

Universitetet i Stavanger dekker reiseutgifter for fem studenter som ønsker å delta på dette arrangementet. Førstepremien er på 30 000 DKK.

Mer informasjon under på engelsk.

Are you interested in sustainability, climate technology, and the environment?

Denmark Technical University (DTU ) invites international students from their partner universities to participate in the conference and competition Green Challenge.

Green Challenge is an opportunity for students to showcase the green and sustainable projects they have been working on as part of their education.

The Green Challenge student conference and competition takes part at DTU on June 28, 2019 + two-day program before the Green Challenge conference.
Read more about practical information, prizesprogramspresentations.

University of Stavanger, Faculty of Science and Technology can nominate 5 students to participate in the competition.

If you are interested you need to:

1)      Write an abstract about your projectGuidelines, and templates must be used (written in English). Projects are accessed according to the Assessment criteria.

2)   Hand in the abstract before 24th April at 15:00  by e-mail to : post-tn@uis.no, please mark the email with: Green Challenge – DTU

Practical information:

UiS will cover the air fare / transportation for up to five selected students for the Green Challenge. (From Stavanger to Copenhagen).
Please read what expenses DTU will  cover

Only nominated students can register for the Green Challenge completion.

Students who are interested to participate in the 3 week course + student conference are welcome to do so. Costs regarding accommodation, food and other expenses for three weeks will be at the student’s own expenses.